Минна компания, разположена в северозападна Русия, закупи три машини LiuGong: два челни товарача LiuGong 888 и един челен товарач LiuGong 890.

Едновременно с първата си машина LiuGong – челен товарач модел 888, клиентът закупи и челни товарачи на други марки. Според минният гигант, машините на LiuGong се представят по -добре, докато другите челни товарачи показват някои технически проблеми след 20000 работни мото часа. Освен това, възникналите технически проблеми с машините на LiuGong, били по-лесно и по-евтино остранени. Tехническата поддръжка се провежда навреме от сервизните специалисти на LiuGong. Това е важен фактор за клиента, особено в условията на икономическа криза. На база на тези положителни впечатления, клиентът реши да закупи втори челен товарач LiuGong модел 888. След това и челен товарач LiuGong 890.

Liugong-челен-товарач

Когато купихме първия челен товарач LiuGong, разбрахме, че това е добра машина. И най – важното за нас беше, че резервните части и компоненти или се сглобяват от лицензирани професионалисти, или се произвеждат от световни производители като Kawasaki, Cummins и ZF “, каза Подорожни, генерален директор на компанията.

„Контролите за работа, хидравличните системи – всичко е с високо качество. Причината, поради която го купихме, е, че имаме непрекъснат процес на добив. Не търсихме оборудване, което да стои с дни без да работи, поради техническа или друга неизправност. Не търсихме челен товарач, който да е два пъти по-евтин, с който обаче след това трябва да се справяме с неприятностите при отстраняване на повреди. Спираме само веднъж, за смяна на операторите, зареждане с гориво и редовна поддръжка. През останалото време машините ни трябва да работят 24 часа на ден. “

„Дори по време на пандемията COVID-19, когато имахме нужда от резервни части или техническа поддръжка, дилърът на LiuGong в нашия регион винаги решаваше проблемите ни много бързо. Поради това ще продължаваме да се доверяваме на LiuGong.“

Related Posts