LiuGong Dressta Machinery (LDM) и тази година участва в 9-то издание на събитието eRobocze като показа на щанда си с площ 2400 м2, 13 машини (5 демонстрационни и 8 статични машини).

eRobocze е водещото събитие в Полша с динамични демонстрации на живо на машини и състезания, организирани сред операторите. Събитието се посещава от оператори от цялата страна, които идват за да тестват най-новите модели машини на различни марки.

В това издание на eRobocze, LiuGong Dressta Machinery даде възможност на операторите да изпробват новия верижен булдозер Dressta TD-15M series-2, масивния верижен багер 950E, два мини багера 9018F и багерът от изцяло новото поколение багери F-серия – 924F, които привлече най-голямо внимание по време на цялото събитие.

LiuGong Dressta Machinery

Гостуващите оператори взеха участие в състезание, организирано с багера 924F през първата половина на деня, а също така имаха възможността да гледат две вълнуващи демо шоута, проведени от LiuGong оператор с големия багер 950E и новия багер 924F в следобедните часове. Някои от гостуващите оператори се включиха и в „LiuGong`s Listening Lab” относно багера 924F, по време на което LiuGong събра професионална качествена обратна връзка от операторите с намерението да подобри допълнително новото си поколение багери от серия F.

Изцяло новият багер 924F беше най-интересният експонат на шоуто и получи много добра обратна връзка от операторите относно неговата управляемост, стабилност, скорост на въртене и сила на копаене по време на състезанието за машини и „лабораторията“ на LiuGong. F-серията багери поставя оператора в сърцето на машината и с максимален контрол, което прави машината лесна и безопасна за работа и с максимална производителност. Изцяло нова кабина, която поставя операторите в комфортна зона, електро-пропорционални джойстици, променлив спомагателен поток за прецизен контрол на прикачените устройства, чувствителна на натоварване хидравлика за „точно“ измерване и плавно управление, са само някои от ключовите характеристики, които задават багерите от F-серията на LiuGong.

Освен багерите 9018F, 9027F, 9035E, 909ECR, 922E, бяха показани и челните товарачи LiuGong 835H, 856H и 877H. Демонстрационните машини бяха с различни функции и оборудване, пригодени за добив, инертни материали, разрушаване, обработка на материали, комунални услуги, озеленяване и строителство на пътища и магистрали.

 

Източник: lectura.press

Related Posts