Сервиз

В сервизните екипи на Земекоп работят обучени професионалисти, които отстраняват своевременно всеки възникнал проблем. Почти всички повреди, които изникват през годините могат да бъдат решени на обекта на клиента ни, а когато това се наложи, машината се транспортира до най-близката ни сервизна база. Нашата политика винаги е била и ще продължи да бъде да предоставяме най-конкурентните цени за труд и резервни части на нашите клиенти.

Сервизните специалисти на Земекоп извършват и компютърна диагностика на мястото на работа на машината, установяват грешките и дават възможни решения. Услугата се предлага за всички видове строителна и комунална техника. Направете запитване, за да разберете повече за цените и условията на извършваната от Земекоп компютърна диагностика.

В склада на сервиза ни, поддържаме постоянна наличност на повечето оригинални резервни части и консумативи, нужни при нормалната експлоатация на машините ни. Фирма Земекоп прави по-големи разходи за поддръжка на наличности единствено, за да може мигновенно да отреагира на всяка аварийна ситуация и машините на нашите клиенти да остават минимално време в ремонт. Направете запитване за резервни части за всякакъв вид, марка и модел строителна, пътноподдържаща, подемна, минна, складова, пристанищна и друга техника.

Официален ценоразпис на Земекоп ЕООД, валиден от 01.01.2022г.

Вид услугаЦена без ДДС
Труд75 лв. без ДДС/човекочас*
Диагностика300 лв без ДДС ( 95,00 лв. без ДДС за всеки допълнителен човекочас)**
Транспорт0,90 лв. без ДДС/ км. в посока (не по-малко от 25 лв. без ДДС)

*При искане за извършване на техническо обслужване в почивен ден или национален празник, трудът се заплаща в двоен размер.
**В случай, че след направена диагностика при нас, решите да се възползвате от нашите сервизни услуги, цената на диагностиката се намалява с 50%.

Сервизна база Варна:
Сервизен мениджър
село Тополи, местност Клисе баир, България
Моб. +359/887 318 455

Сервизна база София:
Сервизен мениджър
София 1839, България
Бул. „Ботевградско шосе“ 272
Моб. +359/884 717 600

Сервизна база Пловдив:
Сервизен мениджър
гр. Пловдив
Моб. +359/882 260 140

Изпрати запитване: