Прикачни устройства TDI

Tecnología Dinámica en Implementos

Наричана по-долу TDI | PowerAttachments е създадена през 1998 г. Компанията отговаря на нарастващото търсене на пазар за висококачествени прикачни устройства. Оборудването произведено от TDI бързо намери своето място благодарение на добрият дизайн, здравина и качество.

Целта на TDI | PowerAttachments е да осигури качествени, надеждни прикачни устройства с висока добавена стойност за всички земекопни машини.

Прикачните устройства произведени от компанията са особено подходящи за мини челни товарачи (SSL) и компактни строителни машини.

Оборудването на TDI е произведено от висококачествени материали и компоненти на водещи марки.

С набор от повече от 30 различни приставки и десетки налични модели, TDI | PowerAttachments гарантира на своите клиенти избора на най-подходящото прикачно устройство за работата.

Част от портфолиото на TDI включва:

Кофи за багери; Метачни почистващи машина с контейнер за събиране на отпадъци; Ъглови четки; Свредла; Каналокопатели; Гребла за почистване на сняг; Роторни снегоринни гребла; Палетни вилици; Мулчиращи глави; Кофи с голям капацитет за челни товарачи; Щипки за мини челни товарачи с едниничен и с двоен механизъм; и др.
Земмекоп ЕООД; гуднонатори; машини за запечатване на пукнатини; улични прахосмукачки; нагреватели за асфалт; рециклатори за асфалт; уплатняващи машини; песъкари;