Elektricheski mashini Liugong

Закупуване на 600 нови електрически машини LiuGong 

Holcim разширява своята гама  с 600 нови  електрически машини  LiuGong, Гамата включва челни товарачи, багери и камиони. Holcim е световен лидер в иновативни и устойчиви строителни решения с оборот от CHF 27 милиарда през 2023 година.

Holcim закупува първите електрически челни товарачи LiuGong през 2021 година, а машините в момента се използват в операциите за готова смес на Holcim .  Батерията над 400 kWh и електрическа система за задвижване позволяват на електрическите челни челните товарачи да работят повече от 8 часа. Този капацитет може да бъде допълнително увеличен чрез възможността за зареждане между смените или по време на почивки

Holcim разширява електрическита си гама с 600 нови машини от LiuGong

LiuGong – глобалният иноватор на електрически машини

“Нашият мисията за декарбонизация на строителството ни кара да нарастваме устойчивия и ефективен транспорт в цялата си дейност. Тази нова флота от нулеви емисии помага за постигането на целта ни за намаляване на 30% от емисиите до 2030 година,” каза Раджеш Сурана, главен директор по доставките, Holcim.”

LiuGong се ангажира да допринесе за устойчивото бъдеще и да стане лидер в строителната индустрията и глобален иноватор в електронните технологии. От изследванията и разработката на интелигентни електрически машини през 2014 г., LiuGong вече може да предложи пълна гама от електрически строителни машини. Електрическото оборудване на LiuGong вече е успешно внедрено в Китай, Азиатско-тихоокеанския регион, Европа, Северна Америка и Индия. Електричските машини LiuGong се отличаваt с безопасност, екологичност, висока ефективност, надеждност и лесна поддръжка.

Holcim разширява електрическита си гама с 600 нови машини от LiuGong

С 22-годишното си сътрудничество, Holcim и LiuGong са установили доверие и искат да укрепят двустранното ефективно сътрудничество за бъдещите нужди. Също така да установят дългосрочно бизнес партньорство за двустранни ползи и растеж на пазара. „Продължаването на  бизнес партньорство с Holcim е съвместен усилен опит за постигане на целите за допринасяне за устойчиво бъдеще“, каза Луо Гуобинг, старши вицепрезидент на LiuGong.

Related Posts