TDI Power Attachments

„Земекоп“ ЕООД вече е официален представител на TDI | Power Attachments – испански производител на висококачествени прикачни устройства

Tecnología Dinámica en Implementos наричана още TDI | Power Attachments е създадена през 1998 г., за да отговори на нарастващото търсене от националния и международния пазар за висококачествени прикачни устройства.
Оборудването на TDI бързо намира своето място на пазара благодарение на своя дизайн, здравина и качество.

TDI Прикачни устройства

Целта на TDI | Power Attachments е да осигури качествени, надеждни прикачни устройства с висока добавена стойност на всички производители, вносители, дистрибутори и компании за отдаване под наем на строителни и земекопни машини.

Прикачните устройства произведени от компанията са особено подходящи за мини челни товарачи (познати под разговорното наименование “бобкат”) и компактни строителни машини.

С повече от 30 различни приставки и десетки налични модели, TDI | Power Attachments гарантира на своите клиенти избора на най-подходящите прикачни устройства.

TDI Прикачни устройства

TDI | PowerAttachments предлага качествени прикачени устройства за специфично оборудване за всеки вид работа: дали това са изкопни работи за прокарване на обслужващи линии (газ, електричество, вода, оптични влакна), почистване и поддръжка на пътища и улици (метене на улици, фрезоване на асфалт и бетон, снегопочистване, ремонти, изкърпване и др.), уплътняване, подравняване, почистване на гори и парцели, обработка и транспорт на различни материали в промишлеността, рециклиращи заводи, пунктове за скрап и др.

Част от портфолиото на TDI включва:

Кофи за мини багери; багерни устройства за мини челни товарачи; отваряеми кофи тип “4 в 1”, фрези за фрезоване на асфалт и бетон, прикачни грейдерни гребла за мини челни товарачи, прикачни валяци, кофи за разбъркване на бетон, тренчери, почистващи четки с контейнер за събиране на отпадъци; четки за замитане; свредла; каналокопатели; гребла за почистване на сняг; роторни снегорини; палетни вилици; мулчери; горски мулчери; прикачни косачки, мулчиращи глави; кофи с голям капацитет за мини челни товарачи; кофи с щипки за мини челни товарачи с единичен и с двоен механизъм; и др.

TDI Прикачни устройства

Фирма “Земекоп” ЕООД осигурява бърз и качествен гаранционен и следгаранционен сервиз на всички предлагани модели машини и оборудване.

Related Posts