Базираният в Китай производител на строителни машини LiuGong, пусна на пазара електрически челен товарач 856E MAX с интелигентно дистанционно управление.

Челният товарач с нулеви емисии, има ниска консумация на енергия, нисък шум и отлични показатели.

Eлектрически челен товарач 856E MAX използва нова литиево-желязна фосфатна батерия, която може да захранва машината до осем часа. С висока енергийна плътност на батерията, експлоатационният живот на клетката достига 4000 пъти зареждане и разреждане, което подобрява експлоатационната стабилност.

Освен с електрическо захранване, електрически челен товарач 856E е оборудван с интелигентни платформа за управление на строителството, базирана на IoT, интелигентно загребване с кофата, 5G дистанционно управление и интелигентна система за управление.

Системата за дистанционно управление приема SA (Standalone Architecture) независима мрежова 5G технология за минимизиране на забавянето на мрежата. Той е оборудван с HD широкоъгълна камера за намаляване на „сляпата“ зона за наблюдение и за интуитивна оценка на разстоянието между товарача и околните обекти.

Eлектрически челен товарач 856Е МAX има лесен достъп до двигателя и удобно позиционирани ключови части и точки за зареждане с течност. Системата за диагностика на грешки осигурява бърза и лесна поддръжка. Притежава стандарт за автоматично смазване. 

С електрическия челен товарач 856E MAX, LiuGong отвори нова глава в независимото изследване и развитие. През последните 62 години компанията се ангажира с технологични иновации.

Досега LiuGong има 13 категории от 32 продуктови линии, сред които глобалният обем на продажбите e на колесни товарачи. С 5 глобални бази за научноизследователска и развойна дейност, 13 дъщерни дружества в чужбина, 17 глобални регионални центъра за части и 20 производствени съоръжения, LiuGong доставя своите продукти в над 170 страни. 

Related Posts