Автогрейдер LiuGong 4215D

Автогрейдер Liugong 4215D

LiuGong 4215D е автогрейдер с оперативно тегло от 18 000кг и мощност 162 kW/2,200 rpm, с лесна експлоатация, висока производителност и ниски оперативни разходи.

Той е оборудван с двигател Cummins и 6-степенна предавка с 6 скорости напред и 3 скорости назад, което гарантира нисък разход на гориво. Ограниченият диференциал осигурява високo сцепление на разнообразни терени. Маневрирането на тесни строителни площадки е лесно, заради малкия радиус на въртене 7200 мм, един от най-тесните в индустрията. Разполага с просторна и удобна кабина с климатик и опционална защита Rops и Fops.
Под капака на Автогрейдер LiuGong 4215D и ще откриете икономичен, мощен и надежден двигател на Cummins с мощност 162 kW/2,200 rpm . Иновацията на Cummins, световен лидер в индустрията, и най-новият дизайн на тежкотоварните дизелови двигатели осигуряват по-висок върхов момент на въртене и изключителна горивна ефективност, за да се справят с най-тежките задачи.
Производителността на двигателя и икономията на гориво се подобряват още повече благодарение на предварителния въздушен почистващ филтър, който нейтрализира ефектите от най-тежките и прашни условия.
Автогрейдер LiuGong 4215D осигурява видимост, която позволява на операторите да работят по-безопасно и продуктивно. Разполага с иновативна кабина с подобрени амортисьори и пет колони, която намалява вибрациите и предпазва от слънце и силни шумове. Добавете към това напълно регулируемо окачване на седалката, контрол на температурата и получавате идеална среда.