Мини багер LIUGONG 9057FZTS

Мини багер LiuGong 9057FZTS

Мини багер създадени според Вашата представа за управление на ефективността и ненадминат комфорт.

КОМФОРТ и ЕРГОНОМИКА

Кабина на всички мини багери F-Series е с ергономичен и интуитивен дизайн. От ергономично разположените неплъзгащи се педали до многофункционалните джойстици, интериорът на кабината предлага класа в дизайна.
Превъзходна всестранна видимост към предната част на веригите.
Сгъваеми крачни педали.
Предлага се набор от седалки и конфигурации на джойстика, които да отговарят на всеки вкус.
Стандартна седалка с механично окачване.
Седалка с въздушно окачване се предлага като опция.
Вградено радио в кабината с Bluetooth връзка.
Стойка за телефон с 12V зареждане, USB и AUX портове.
Сенник на предното стъкло.
Кабината е пълна с технология за повишаване на комфорта; NVH дизайнът и CAE анализът намаляват съпротивлението на вятъра и шума. Резултатът е възможно най-спокойното и тихо изживяване на оператора при само 74 dB вътрешен шум.

БЕЗОПАСНОСТ и ВИДИМОСТ

Нулево изскачане над размера на веригите при завъртане на кабината на машината.
С нулево завъртане на опашката (ZTS), гамата мини багери 5T може да работи в затворени пространства. Този дизайн значително намалява вероятността от сблъсъци, което създава по-безопасна работна среда.
Подобрена защита на предната част на кабината и покрива. Системата за защита на водача осигурява още по-голяма защита на предната и горната част на кабината и предпазва оператора от падащи камъни и отломки.
Настройка на парола за стартиране на машината.
Стандартните LED работни светлини осигуряват отлична видимост при условия на слаба осветеност.
Жълт алармен диод и свързан с предпазен колан Зелен алармен диод, монтирани като стандарт.
Клапани за задържане на товара на рамото и стрелата са стандартно монтирани.
Клапан за задържане на товара на булдозерния нож се предлага като опция.

ПОДДРЪЖКА и ЕФИКАСНОСТ

Повдигащ се капак със странично отваряне осигурява лесен достъп до двигателния отсек на мини багера. В кабината подвижната седалка осигурява лесен достъп до компонентите отдолу.
Поддръжка на нивото на земята и сервизен достъп. С лесен достъп до точките за зареждане на климатика, радиатора и бутилката за измиване, клапанната кутия, батерията и хидравличния резервоар.
Снабден с голям 63-литров резервоар за гориво, допълнен с аларма на помпа за зареждане с гориво за предотвратяване на „препълване“ при зареждане. Бутон за ниво за зареждане, за да видите ясно текущото ниво на гориво и по време на процеса по зареждане.
Преработен въздушен филтър с голям капацитет на замърсяване вече над 1000-часов цикъл на поддръжка – това е една работа по-малко, за която да мислите.
Интегрирана кутия за инструменти – удобно съоръжение за съхранение, идеално за инструменти, повдигащо оборудване и патрони с грес. Стандартен държач за пистолет за грес.

*Посочените параметри са примерни и могат да бъдат променяни без предизвестие.