Мини багер LIUGONG 9051FZTS

мини багер LiuGong 9051FZTS

Мини багер LiuGong 9051FZTS е проектиран да увеличи максимално Вашата производителност.

Създадени за висока производителност в тесни пространства, новите мини багери с нулево изскачане над рамера на веригата при завъртане са точно по вашите критерии за ефективност.

Нашите клиенти не обичат компромисите, ние също. Проучванията показват, че ключови области на ефективност наистина имат значение за клиента, който купува нов мини багер.

ЗДРАВИНА и ИЗДРЪЖЛИВОСТ

НОВИ Двустранно монтирани горни ролки за подобрена здравина и издръжливост.
НОВИ Предпазители на цилиндъра на рамото и кофата.
Подобрената лята кула удължава експлоатационния живот.
Напълно защитена ходова част.
Стоманена оплетка за защита на хидравличен маркуч за максимална издръжливост.

МОЩНОСТ и ЕФЕКТИВНОСТ

Yanmar двигател със Stage V осигуряващ 35,5kW @ 2400rpm. (44.9 hp)
Автоматична функция на празен ход и спиране на двигателя като стандарт.
2 скорости на движение с автоматик “kickdown” за подобряване на сцеплението.
2 интегрирани работни режима (режим на мощност и икономичен режим), всеки от които е проектиран да съответства на скоростта на двигателя, дебита на помпата и системното налягане към избраното от вас приложение. Лесно е да намерите перфектния баланс между производителност и икономичност при работа с мини багер LiuGong 9051FZTS.

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ и КОНТРОЛ

Интуитивни операторски интерфейси и управление. С набор от интелигентни функции на една ръка разстояние можете да контролирате работата на прикачното устройство от комфорта на кабината на мини багера.

5.7” цветен LCD дисплей и интуитивно меню за избор, което улеснява превключването на режимите на работа, регулирането на дебита и достъпа до интелигентните функции на строителната машина.

За професионалния оператор контролът е всичко. Сензор за натоварване на хидравликата осигурява прецизна и плавна работа за отлични резултати. Хидравликата е чувствителна към натоварването и е оборудвана с клапани с компенсация на налягането. Осигурява прецизна, плавна и мощна работа, независимо от прикачното оборудване и е с отлична производителност. Управлението от електропропорционалния джойстик дава прецизен и чувствителен контрол на всички приставки от началото до края на работния процес.

Поплавъчна функция на булдозера като стандарт.
Когато поплавъкът на булдозера е активиран, ножът на булдозера автоматично следва контурите на земята. Тази функционалност позволява на операторите на мини багера да извършват дейности по фино сортиране и почистване с максимална лекота и контрол.

*Посочените параметри са примерни и могат да бъдат променяни без предизвестие.