Мини багери

Мини багери LiuGong – малки машини с големи възможности!

С допълнителна противотежест мини багерите могат да бъде оборудвани с по-тежки работни инструменти, за да се справят с множество предизвикателства на работното място. А гама от специално проектирани кофи също може да бъде избрана в зависимост от задачата.

  • Изключителен комфорт

Мини багерите LiuGong имат репутация на машини с отлична видимост. ROPS & TOPS кабините позволяват на операторите да видите какво се случва около тях. Освен това кабините на мини багерите LiuGong задават ново ниво на несравним комфорт. Те притежават и функция за автоматичен празен ход.  Тази интелигентна функция намалява и увеличава оборотите на двигателя според изискванията за постигане на по-високи нива на горивна ефективност без компромис с производителността.

  • Лесни за транспортиране

Лек, компактен дизайн с прибираща се ходова част прави мини багерите лесни за преместване от едно място на друго, независимо колко е тесен достъпът. С отлична видимост и прецизен контрол, мини багерът може да слезе от ремаркето и да влезе в обекта бързо и безопасно всеки път.

Няма място? С мини багери LiuGong няма проблем!

Когато пространството е ограничено, спретнатият компактен дизайн с късо завъртане на опашката на мини багерите позволява безпроблемно предвицване и работа. Гъвкавият и ергономичен контрол на завъртането на стрелата позволява работещ достъп до най-малките пространства с 72-градусов завъртане наляво и 52 градуса надясно.

Мини багери  – контролът е всичко

Контролът е всичко. Хидравликата със сензор за натоварване осигурява плавна и  прецизна работа за отлична производителност при сортиране. Електропропорционалната спомагателна линия позволява лесно и точно управление на прикачени устройства.

Мини багери – интелигентна мощност

Горивна ефективност, ниско ниво на шум и ниски емисии от Yanmar Stage V двигател дава на оператора мощността за изпълнение. С перфектно съчетана хидравлика за по-голяма ефективност, операторите могат очакват намаляване на разхода на гориво с до 10% в сравнение с средното ниво за индустрията.