Мини багер LIUGONG 9027F

Оборудван с двигател Yanmar Stage V,  мини багер LiuGong 9027F предлага ниски нива на шум и вредни емисии. Мощността на двигателя е перфектно съчетана с хидравликата за по-голяма ефективност и автоматичен контрол на оборотите на празен ход, с което операторите могат да очакват намаляване на разходите за гориво с до 10% в сравнение със средното за индустрията.

За лекотата и комфорта на работа с мини багера спомага и дисплея разположен  в кабината, който дава необходимата информация в реално време, за икономична и ефективна работа. От скоростта на движение до аларми за налягане на маслото в двигателя, от индикатора за нивото на горивото до охлаждащата течност,  температура, цялата необходима информация се визуализира на екрана. Изключително лесно контролиране на скоростта благодарение на  двускоростен превключвател за движение с автоматично включване на “kick – down”.
Избирането на перфектната скорост става лесно с щракване на превключвателя, а ако желаете да увеличите сцелението може да използвате автоматичен “kick – down”, което ви позволява да свършите работата по-бързо.