LiuGong 2023 exibition

LiuGong и Dressta, две водещи имена в индустрията за строително оборудване, оставиха незаличима следа в тазгодишното изложение eRobocze.

С впечатляваща гама от машини и завладяваща зона за забавление, марките демонстрираха своя ангажимент към иновациите и удовлетвореността на клиентите.

В центъра на действието бяха Мини багерите 9018F и 9027F, заедно с мощния багер 922F и универсалния челен товарач 877H, които откраднаха шоуто с изключителните си възможности. Тези строителни машини без усилие демонстрираха своята прецизност, мощност и ефективност, оставяйки присъстващите във възторг от тяхното представяне.

В допълнение към демонстрационната зона, зоната за развлечение LiuGong Dressta предостави възможност за релакс. Тази зона, подготвена с внушителните 200 тона пясък, пренесе посетителите в атмосфера, подобна на плажа, в центъра на Lubien Kujawsko-Pomorskie. Присъстващите се насладиха на уникалното изживяване да се излежават на пясъчния бряг и на оживената атмосфера на събитието.

Чилаут зоната се погрижи за нуждите на всички присъстващи. Семействата бяха щастливи да намерят специален детски кът, където децата могат да играят и да участват в забавни дейности под зоркото око на нашия любезен персонал.

Присъстващите можеха да изследват впечатляващата гама от машини LiuGong и Dressta, включително пъргавите багери 9018F9027F и 913FCR, както и здравия челен товарач 835H.

Като допълнение към атмосферата, талантлив диджей създаде енергична атмосфера, отекваща в чилаут зоната. Музиката осигури идеалния фон за разговори, работа в мрежа и оживен празник на индустрията за строително оборудване.

Посещението на изложбените площи LiuGong и Dressta беше голямо, предимно професионалисти от индустрията, машинни ентусиасти и гости, всички се стичаха, за да станат свидетели на авангардни технологии и превъзходна изработка. 

LiuGong и Dressta са известни със своя ангажимент да предоставят оборудване от най-висок клас, което отговаря на развиващите се нужди на строителната индустрия.

Успехът на LiuGong и Dressta на eRobocze Show 2023 поставя началото на още по-големи постижения в бъдеще. Тези марки ще продължат да разширяват границите, да разработват новаторски технологии и да предефинират индустриалните стандарти.

Related Posts