Компактни багери

Компактни багери LiuGong – надеждност, ефективност, производителност и конфорт в една машина

LiuGong е един от най-известните китайски производители на строителни машини. Това е компанията пионер, която полага основите на производството на съвременни колесни челни товарачи в Китай с първия модел още от 1966 г. Пет години по-късно LiuGong въвежда и първия китайски челен товарач със съчленена рама. Силен тласък в развитието на компанията дава 20-годишното й сътрудничество с Caterpillar (1979 г. – 1999 г.).

Комнактни багери – по-ефективната алтернатива на комбинираните багер-товарачи

През 2001г. LiuGong започва производството на багери. Днес LiuGong  притежава богата гама от багери, като представителите на средната гама са компактният багер 909ECR, 913FCR и 915FCR. Гамата компактни багери Liugong разполагат с много по-оптимизирана архитектура на хидравличната система от гледна точка на съчетаване на дизелов двигател с хидравлична помпа (помпи), разпределител и хидромотори. Също така цялостната геометрия на машината, включително на рамото и стрелата, както и възможността за въртене на кабината на тези верижни багери ги прави много по-ефективни от комбинираните багер-товарачи. Tези машини успешно се справят  както при мащабно строителство на водопроводи и канализация в населени места, така и с всякакви изкопни работи. Компактните багери LiuGong са изключително удобени при работа в тесни пространства и при терени с наличие на препятствия, тъй като въртенето и цилиндърът остават в диапазона на веригите, когато са в изместено положение. По този начин се намалява рискът от повреда на машина.

Компактни багери – несравним конфорт за оператора

Оборудвани с двигатели Yanmar и Cummins компактните багери LiuGong предлагат доказана и надеждна мощност. В перфектен унисон с двигателя е и усъвършенстваната хидравлична система, което осигурява гладка и безпороблемна работа. Операторът получава истински комфорт в херметизираната и уплътнена ROPS сертифицирана кабина. И трите представителя на компактните багери предлагат отлична видимост във всички посоки, ергономични прибори за управление и регулируема седалка.