Челен товарач LiuGong 835H

Челен товарач Liu Gong 835H

Основни характеристики на челен товарач LiuGong 835H

  • Изключителен конфорт за оператора – със своите 360-градусови перила и неплъзгащи се стъпала вече е по-безопасно и по-лесно да влизате и излизате от кабината. Удобната, ергономична кабина е напълно херметизирана, създавайки тиха среда без прах. Регулируемият подлакътник, джойстикът и седалката с въздушно окачване осигуряват най-добрия комфорт. 
  • Супериорна видимост – За подобрена безопасност 835H предлага нашите извити панорамни стъклени прозорци и опционална камера за обратно виждане, която комбинира, за да увеличи видимостта с 15%. По-добрата видимост прави тази надеждна машина още по-лесна и безопасна за работа.309 градусова панорамна видимост осигурява на оператора много удобна работна среда. 
  • Бърза и лесна поддръжка –  лесни за достъп сервизни точки. Широко отварящият се капак на двигателя разкрива сервизните точки. Екипите за поддръжка могат бързо да почистят радиатора и да проверят и долеят масло. Хидравличните маркучи, въздушните, дизеловите и маслените филтри могат лесно да бъдат достигнати и бързо сменени. 835H спестява време и проблеми, като същевременно минимизира времето за престой на този компактен челен товарач.
Земекоп ЕООД; Колесен товарач SANY SW075/085; Колесен товарач; Челен товарач; товарач; SANY SW075; SANY SW085