Багер LiuGong 922F

Отличаващ се с модерния стил на LiuGong, шестото поколение 922F тежи 22 800 килограма, оборудван е с двигател Cummins с 159 конски сили, капацитет на кофата от 0.9 – 1.4 m³ и максимална дълбочина на копаене от 6 700мм.

Багерът от клас 22 тона има електронно контролирана хидравлична система и подобрено разпределение на хидравличния поток за по-голям контрол на оператора и по-прецизно поставяне на кофата или прикачното оборудване. 

Автоматичното изключване на двигателя и интегрираните режими на работа спомагат за повишаване на  производителността и  подобрят икономията на гориво. И при този модел е отделено специално внимание на лекотата на работата с машината.  Багер LiuGong 922F предлага  задвижване с един педал за право движение, режим „следвай ме“, система за полезен товар и интелигентна поддръжка.

Ергономично проектираната кабина за багер от серия LiuGong F, е с отлична видимост, широко пространство, нов многофункционален LCD монитор, автоматичен климатик, голямо пространство за съхранение, като тези характеристики осигуряват най-удобната работна среда.