Багер LiuGong 936F
верижен багер LiuGong 936F

СТАБИЛНОСТ

Противотежестта на 936F е увеличена със 700 кг

ПО-ЗДРАВИ СТРЕЛА И РАМО

Анализът на крайните елементи доказва, че ефективността на натоварването и здравината на стрелата и рамото са подобрени. LiuGong отиват и по-далеч като намаляват напрежението върху тях с 25%.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Увеличен с 23% въртящ момент при верижен багер LiuGong 936F
Верижен багер LiuGong 936F разполага с по-голяма помпа с 11% увеличен хидравличен поток.

КОМФОРТ

Най-новата кабина и система за звукоизолация на серия F багери, драстично намаляват шума, на който е изложен оператора с до 6dB при багер LiuGong 936F.
Изцяло новата серия F верижни багери от 30 – 42 тона е с перфектния баланс между издръжливост и интелигентност, което дава пълният контрол в ръцете на оператора.

РАБОТЕТЕ по-ефикасно с плаваща стрела

Тази функция на стрелата подобрява производителността и удължава живота на инструмента, като предотвратява прекомерното налягане по време на спирачни приложения.

Идеална за плавно нивелиране и дълбоки изкопни работи с багера, тази интелигентна функция намалява разхода на гориво, като позволява на стрелата да падне под собствената си маса.
Плаващата функция на стрелата, скоростта на движение и пропорционалните спомагателни контроли са персонализирани чрез джойстика за управление. Всички функции се контролират с върха на пръста – можете дори да заглушите музиката, която слушате!
LiuGong са проектирали интерфейса на оператора да бъде още по-интуитивен и лесен за използване при цялата F серия багери.

Големият 8-инчов LCD цветен екран може да се управлява чрез сензорен екран или чрез навигационно управление с върха на пръста, удобно разположено в контролния панел на подлакътника.

Когато Вашата строителна машина не работи, Вие не печелите. Продуктивните часове се увеличават максимално при изцяло новите багери от 30 до 42 тона на LiuGong. Те са още по-лесни за поддръжка, помагайки Ви да направите всяка секунда продуктивна.

5000 ЧАСА ЖИВОТ НА МАСЛОТО

Новото хидравлично масло е с удължен живот, намалява общите разходите при експлоатация на строителната машина и спестява време за сервизна поддръжка.