Верижен Багер LiuGong 930F
Верижен багер LiuGong F930

Увеличена СТАБИЛНОСТ

Противотежестта на 930F е увеличена с 300 кг

ПО-ЗДРАВИ СТРЕЛА И РАМО

Анализът на крайните елементи доказва, че ефективността на натоварването и здравината на стрелата и рамото са подобрени. LiuGong отиват и по-далеч като намаляват напрежението върху тях с 25%.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Увеличен с 20% въртящ момент при верижен багер LiuGong 930F
Повишена мощност с 6% на двигателя при празен ход на багер LiuGong 930F

Изцяло новата серия F верижни багери от 30 – 42 тона, Ви дава производителността на копаене,  в комбинация с най-високата възможна горивна ефективност. С по-голям въртящ момент и повече мощност при по-ниски обороти на двигателя на багера, Вие получавате желаната сила на копаене и горивна ефективност.
Технологията за управление Feed Forward съгласува скоростта на двигателя с командаите на оператора и резервираното натоварване, за да осигури още по-голяма икономия на гориво.
LiuGong непрекъснато подобрява производителността на строителните си машини. С намаляването на разхода на гориво с 10% и ефективност, увеличена с 5% в сравнение със серията E, това обещание е изпълнено.

КОМФОРТ

Най-новата кабина и система за звукоизолация на серия F багери, драстично намаляват шума, на който е изложен оператора – с до 3dB при багер LiuGong 930F.

БЕЗОПАСНОСТ

Новият стъпаловиден канал за качване в багера е с ширина 0,5 м, с противоплъзгащи се стъпала.
Двигателното отделение на строителната машина разполага със захващаща се платформа за достъп.
Багерът има допълнителни предпазни парапети от лявата и дясната страна на горната платформа.
Дизайнът на кабината на багера осигурява на оператора най-добрия изглед към работната площадка от всеки ъгъл.
Интегрирането на стъпалата в линията на кабината, подобряват видимостта от дясната страна на багера, давайки 180-градусов изглед.