Багер LiuGong 928F DM
Багер LiuGong 928F

ЗДРАВИНА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

– Багер LiuGong 928F DM има изключително здраво шаси, което намалява вибрациите и напрежението върху оператора с 10%
Увеличен размера на ролката със 17%, с 47% по-здрава. По-големите странични греди осигуряват по-висока устойчивост на удар и улесняват добавянето на допълнителни противоударни плочи, ако е необходимо.
– Подсилените стрела и рамо на багера намаляват с 35% вибрациите. Предните и задните опори са отлети, намалявайки заварките и увеличавайки устойчивостта на усукване. Централният шарнир на рамото на багера е изкован, за да намали напрежението. EH хидравличната система е с по-малко маркучите и потенциалните възможности на теч са сведени до минимум, подобрявайки дългосрочната производителност.
– 100% откриване на дефекти при заваряване гарантира, че всеки заваръчен шев е проверен, за да отговаря на строгите стандарти.

ЗДРАВИТЕ СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ МОГАТ ДА БЪДАТ И С ИНТЕЛИГЕНТЕН КОНТРОЛ

– Електрохидравлична технология за управление
Що се отнася до интелигентността и контрола, изцяло новият верижен багер 928F DM на LiuGong ще Ви изненада, тъй като е пълен с интелигентни функции, които улесняват работата с него. Най-модерната пълна електрохидравлична система от Kawasaki осигурява светкавично бързи сигнали между джойстиците, помпите и клапанните блокове. Tака имате прецизна точност и максимално увеличена налична мощност на двигателя.

– Увеличен е дебита на помпата с 6%, за да осигури по-бързи цикли.
– Поплавъчна технология на стрелата.
Подобрява производителността и удължава живота на инструмента, като предотвратява прекомерния натиск по време на разрушителни работи с багера. Тази интелигентна функция намалява разхода на гориво, като позволява на стрелата да падне под собствената си маса.
– Контрол на дебита и налягането при работа с прикачното устрйство.
С набор от интелигентни функции на една ръка разстояние можете да контролирате свойствата на прикачното си устройство от комфорта на кабината.
– Регулируем контрол на потока
– Регулируем контрол на налягането
– 10 настройки за прикачни устройства
Дизайнът NVH намалява съпротивлението на вятъра и шума. В сравнение с традиционните вентилатори с директно задвижване, нашите нови електронни вентилатори са по-тихи с 9%, което спомага за постигане на нисък шум в кабината от само 69dB(A).

Строителната машина не е просто инструмент, тя е вашето място за много часове на ден (и нощ). Всички малки неща, които Ви карат да се чувствате като у дома си са тук:
– Хладилна кутия за храна и напитки
– Голяма кутия за съхранение и стелаж
– Поставка за напитки
– Стойка за телефон с 12V зареждане, USB и AUX портове


Ето защо, дизайнерският екип на LiuGong е носител на награда Red Dot!