Багер LiuGong 936E

Багер LiuGong 936E  е изключително здрава и издръжлива машина, готова да се справи и с най-тежките работни условия. Продължителното копаене, повдигане и товарене може да окаже прекомерно натоварване на всяка машина, но 936E притежава X-образна рамка на ходовата част, дълъг пистов ремък и верижна система, което гарантира по-голяма стабилност. Структурата също така помага за защита на ключови компоненти като двигателя от ненужно натоварване.

Компонентите на ходовата част също са по-здрави. Тежкотоварните ролки, подсилената наклонена рама и опционалният предпазител на цялата верига гарантират целостта на ходовата част.

Горната конструкция на 936E е изградена около подсилена и добре проектирана H-образна греда, позволяваща монтирането на стрелата точно в центъра на машината. Това централно позициониране помага на стрелата да се справи с по-голямото напрежение и спомага за по-доброто разпределение на тежеста.

Кабината на багер LiuGong 936E  е проектирана да защи най-важния актив в една компания, а именно оператора . ROPS (Система за защита при преобръщане) и FOPS (Система за защита от падащи предмети) защитават и в най-тежката среда. Голямата стъклена повърхност, увеличена видимостта с 15% в кабината на E-серията в сравнение с предишните модели. В комбинация с камерата за обратно виждане се осигурява изключителна гледка в периметъра около 936E.