Багер LiuGong 913FCR

Верижният багер 913FCR е представител на новата серия F на LiuGong. Серията F предлага ново поколение багери на пазара за LiuGong. Производителят казва, че мотото на серията е „лекота на използване“.  Всички представители от 1,5 до 95 тона на тази серия F са проектирани с внимание към детайла и изцяло съобразени и в полза на оператора. Тези машини имат огромен брой функции, които позволяват на оператора да прави всичко от мястото си чрез електронно управление.

Компактният багер 913FCR разполага с капацитет на кофата от 0.36 – 0.73 m³ и максимална дълбочина на копаене от 5 490 / 5 890 mm.

4-цилиндровият, 3,8-литров двигател Cummins на багера с мощност 93 конски сили се предлага с три режима на мощност (мощен, стандартен и икономичен). E-H контролите предлагат по-голям контрол на оператора.

Вътре в херметизираната и уплътнена ROPS сертифицирана кабина операторите ще намерят 8-инчов LCD сензорен екран с висока разделителна способност и интегриран контролен панел. Компактният багер 913FCR има автоматичен двускоростен ход и автоматична ходова ръчна спирачка.